Lokalhistorisk Fredags-Café
i foreningens lokaler
Østerbrogade 52B, Nørresundby

(ved biblioteket - indgang fra P-pladsen (se foto) -
brug ringeklokken til venstre for indgangsdøren
- ingen trapper -

Hver fredag kl. 10-12:30
     Foto: Jørn Clausen                                                                                                                                     (maj, juni, juli, august, december lukket)

Åben for både medlemmer og ikke-medlemmer

Nørresundby/Sundby-Hvorup lokalhistoriske Forening fortsætter sin ugentlige Café-dag (tidligere Erindrings-Café), som nu henlægges til fredag.
Fredags-Caféen vil være åben hver fredag fra kl. 10 til kl. 12:30 i Foreningens lokaler, Østerbrogade 52B, Nørresundby, der har indgang fra P-pladsen ved biblioteket. Der er let adgang for gangbesværede og personer med rollator og el-scooter. DER ER INGEN TRAPPER.
Da fredag er torvedag i Nørresundby forventes det, at mange vil kigge indenfor til en snak og en gratis kop kaffe, hvis man alligevel er på torvet. Der vil nok blive snakket en del lokalhistorie ligesom aktuelle emner sikkert også vil blive drøftet.

Har man noget historisk materiale som avisudklip, erindringer, scrapbøger, billeder eller andre personlige effekter samt regnskaber, forhandlingsprotokoller o.lign., som skal sikres for eftertiden, kan det afleveres til Foreningen, som sørger for, at det bliver tilgængeligt for alle interesserede.

Har man spørgsmål af lokalhistorisk art, eller mangler man oplysninger til din slægtsforskning eller tilsvarende, er vi behjælpelige med dette. Der vil være udstilling af vore medlemsblade ”Sundholmeren” samt bøger og skrifter, som foreningen har udgivet.

Fredags-Caféen er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer af Foreningen. Ønsker man medlemskab, kan dette tegnes i Caféen eller ved at udfylde kuponen her.

Vi håber, at mange vil komme og hilse på og få en god snak om vores aktiviteter i foreningen. Vi serverer en kop kaffe.

Sidste åbent hus på det gamle rådhus 2016
Foto: Jørn Clausen