Nørresundby/Sundby-Hvorup Lokalhistoriske Forening

Foto: Jørgen Aarlo Jensen

Formand for Nørresundby/Sundby-Hvorup Lokalhistoriske Forening, Jørgen Koch. Foto: Jørgen Aarlo Jensen 2022

Den 5. juni 2022, Grundlovsdag og Fars dag, blev en særlig festdag for Foreningens formand Jørgen Koch. Den årlige begivenhed fandt sted i Skanseanlægget i Nørresundby, hvor der for 23. gang blev afholdt grundlovsfest med talere og underholdning. Midt i programmet lød det over højtaleren, at man havde udnævnt Jørgen Koch til Årets Viking. Det kom aldeles bag på Jørgen Koch og frue, Kirsten M. Laugesen, som havde placeret sig bagest blandt tilhørerne. Overraskelsen blev stor for formanden, og sådan skulle det også være.

Tillykke Jørgen Koch, - den har du fortjent.

Årets Viking. Brammerdesign Ceramics