Nørresundby/Sundby-Hvorup Lokalhistoriske Forening

40 års jubilæumsfest
mandag den 26. september 2022 kl. 19.00-ca. 22.00
Kirkens Hus, Kapelvej 2, Nørresundby
Underholdning med entertaineren Peter Søvad, en festlig fortæller og musiker. Han begejstrer sine tilhørere med sin store humor.
Vi vil opleve lidt foredrag og noget fællessang samt "Den danske sangskat er en sjov en".

Foreningen er vært med servering af laksemad og rosèvin. Derefter er der jubilæumskage og kaffe.
Jubilæumsfesten slutter ca. kl. 22.00.
Pris kr. 100,00 pr. person.
Bindende tilmelding senest mandag den 19. september 2022 til
kmlaugesen@hotmail.com (benyt gerne nedenstående kontaktformular) eller på telefon 40 32 37 31.
Husk du er først registreret som deltager, når du har modtaget en mail eller accept på tilmeldingen fra Foreningen.

Er du endnu ikke medlem, kan medlemskab tegnes på Indmeldelsesblanketten

Man opfordres til at tilmelde sig i god tid. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.
Tilmelding er bindende og medfører, at betaling skal ske ved udeblivelse.
Der kan være begrænset antal pladser til nogle arrangementer.

Tilmelding til arrangementer - felter markeret med * skal udfyldes